Sälen

I Sälen som ligger i Dalarna erbjuds du skidåkning på flera olika anläggningar. Sälen är Skandinaviens största vintersportsort.  De anläggningar som finns är, Tandådalen, Kläppen, Lindvallen, Högfjället, Hundfjället, Stöten och Näsfjället. Alla anläggningar ligger relativt nära varandra och det finns gott om variation på backar och nöjen att tillgå. Sälen passar både barnfamiljer och de som önskar större utmaningar. Här är nästan alltid rikt med snö, så pass att anläggningarna utlovar snögaranti i backarna. Sälenområden har över 120 nedfarter och 96 liftar. Det anordnas många olika event i Sälen som kan vara värt att kolla upp innan resan, det vill man inte missa!

Vad kan Sälen erbjuda mig?

Här kan man åka skidor utför och på längden, utbudet av spännande pister är stor. Men det är inte nog med det, Sälen erbjuder också stor variation på boende, musikupplevelser, butiker, mat, caféer, fantasisk skog och fjällnatur och en stor dos av stillhet och ro för de som så önskar.
Övriga aktiviteter som finns är hundspann, fiske, bad, spa, skoter, ridning och många fler aktiviteter.

Boende i Sälen

Sälen erbjuder många olika alternativ på boende, allt efter önskemål och behov. Det finns stugbyar, lägenheter, hotell, pensionat och fristående hus att hyra.