Hotell i Umeå

Umeå är norra Sveriges största stad och även norra Sveriges största universitetsstad. Om du ska övernatta i Umeå är det inga som helst problem att hitta ett bra boende. Här finns campingar, bed & breakfast, vandrarhem och många bra hotell som till exempel Scandic Plaza Hotel och Clarion Collection Hotel Uman.

Läs mer om hotell i umeå på www.hotellumeå.net

Hotell Umeå – Scandic Plaza Hotel

Scandic Plaza Hotell Umeå ligger i centrala Umeå bara 3 kilometer från Umeås flygplats och 10 minuters promenad från tågstationen. Hotellet har 196 rum och alla rum har gratis WI-FI, kabel-TV och moderna badrum med dusch. Scandic Plaza Hotell Umeå har en bra relaxavdelning högst upp i byggnaden med bastu och solarium och härifrån får du en riktigt fin utsikt över Umeå. Naturligtvis har Scandic Plaza Hotell Umeå även restaurang och bar samt en minibutik.

Hotell Umeå – Clarion Collection Hotel Uman

Om du vill bo på ett riktigt mysigt hotell i Umeå ska du ta in på Clarion Collection Hotell Umeå. Hotellet beskriver sig själv som en lugn oas i staden och vi kan inte göra annat än att hålla med. Clarion Hotell Umeå är inrymt i en stor läkarvilla som ligger nära den fina Umeåälven. Även fast hotellet ser gemytligt ut på utsidan är rummen moderna och ljusa. Hotellet serverar ekologiskt frukostbuffé och en enklare måltid på kvällen. Clarion Hotell Umeå har också en härlig relaxavdelning med bastu, ångbastu och solarium.

Comments are closed.