Packa smart på skidsemestern

Förutom härlig skidåkning, solsken som i Marbella i backen och underhållande After Ski så består skidresorna även av en hel del packning. För att klara av minusgrader och meterhög snö krävs tjocka och varma kläder, jackor, skidbyxor, vantar, mössor, halsdukar och fodrade kängor. Addera sedan skidutrustning, torr ved att elda med och en veckas mat så har du närmare ett ton packning att ta med. Åker du bil tillsammans med familjen kan de där kilona bli svåra att få plats med, såvida du inte packat smart vill säga.
En släpvagn kan vara en bra åtgärd för att få plats med alla saker men kom ihåg att teckna en släpvagnsförsäkring. Det kan du göra via billig-släpvagnsförsäkring.se. Takboxar är annars mycket populära och de rymmer förvånadsvärt mycket. Med en takbox kan du enkelt ta med de nödvändiga till backen utan att du och din bil tar någon extra plats på vägarna.
På nätet finns det gott om guider för hur packar smart och hur du får plats med mer. Ta hjälp av dem och slipp packningskaoset på semestern.

Comments are closed.